Witam. Chłopaki jest problem, bo kochany samochodzik sam się zamknął po zamknięciu drzwi z kluczykiem w stacyjce. Niestety nie mam zapasowego i zostaje wybijanie szybki czy istnieje jakieś inne rozwiązanie tego problemu? Pacjent Fabia 2 08r. Dziękuję i pozdrawiam.
Math3o, fachman ktory Ci otworzy (jacyś byli złodzieje pewnie :wink , są tacy na telefon, kasują nie mało, ale otworzą bez problemu - korzystałem kiedyś w podobnej sytuacji. W necie poszukaj "awaryjne otwieranie samochodu" w Twoim mieście.
może Ci?:
Dziękuję za odpowiedzi. Jutro pewnie przedzwonię i obadam to wszystko. Ciekawe właśnie ile kasują za taką operacje? sew1981 ile wzięli jeśli to nie tajemnica?
Dzieciak zaniósł zakupy do auta,kluczyki rzucił na klapę bagażnika,i zamkną klapę.
Auto zaryglowało się,a z braku drugiego kluczyka trzeba było wzywać pomoc,
pierwszy gość próbował wytrychem i nic,potem podważył drzwi chcąc pociągnąć za klamkę ale nie przyniosło to oczekiwanego skutku,
drugi gość tez próbował wytrychem i nic dopiero odgięcie tylnej szyby,i wciśnięcie przycisku na kluczyku otworzyło auto
w portfelu 150 zł mniej
Taniej jest wybić szybę w drzwiach
goście nie dali rady "jakieś zabezpieczenia sprzęgiełka i inne dziwy w drzwiach mówili
Problem wczoraj rozwiązałem z pomocą ojca Podgieliśmy troche drzwi pasażera od góry, po czym wsadziliśmy delikatnie klin drewniany i bardzo twardym drutem do środka przez uszczelkę celowaliśmy w przycisk od odryglowania przy lewarku skrzyni biegów ogólnie 15 minut roboty i minimalnie zarysowany lakier od tarcia drutem, ale ważne że samochód otwarty i kasa jest dziękuje wszystkim za wypowiedzi, pozdrawiam
PS. W następnym tygodniu w wolnej chwili jadę dorobić kluczyk :lol:
Komentarz