Zamknięty samochód z kluczykiem w staczyjce

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • peters294
    Classic
    • 2016
    • 1

Zamieszczone przez Mariusz87
    A mi właśnie się nie podoba
    O gustach się nie dyskutuje.
    Ale popieram przedmówcę, też mi się to nie podoba, matrix na kołach bez wyrazu.
  • Math3o
    Classic
    • 2013
    • 5

Witam. Chłopaki jest problem, bo kochany samochodzik sam się zamknął po zamknięciu drzwi z kluczykiem w stacyjce. Niestety nie mam zapasowego i zostaje wybijanie szybki czy istnieje jakieś inne rozwiązanie tego problemu? Pacjent Fabia 2 08r. Dziękuję i pozdrawiam.

Komentarz

• endryu
      RS
      • 2006
      • 3773
      • Octavia II combi (1Z5)
      • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Math3o, Zajrzyj w ogłoszenie dorabianie kluczy samochodowych-awaryjne otwieranie zamków.
      O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
      O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
      =================================================

Komentarz

• sew1981
        RS
        S_OCP MemberModeratorr
        • 2009
        • 10917
        • Fiat

Math3o, fachman ktory Ci otworzy (jacyś byli złodzieje pewnie :wink , są tacy na telefon, kasują nie mało, ale otworzą bez problemu - korzystałem kiedyś w podobnej sytuacji. W necie poszukaj "awaryjne otwieranie samochodu" w Twoim mieście.
        może Ci?:

Komentarz

• Math3o
          Classic
          • 2013
          • 5

Dziękuję za odpowiedzi. Jutro pewnie przedzwonię i obadam to wszystko. Ciekawe właśnie ile kasują za taką operacje? sew1981 ile wzięli jeśli to nie tajemnica?

Komentarz

• Iqwan
            Elegance
            • 2010
            • 758

Math3o, brat kiedyś zatrzasnął kluczyki w Oplu Combo to go skasował 100 lub 150zł, ale w Olsztynie
            była Skoda Octavia 1.9 TDI 110KM 2000
            a teraz Skoda Octavia 1.8T 180 RS 2004
            http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=87072

https://goo.gl/photos/NaMK4R1TM5eWMCQZA <-- album

Komentarz

• jendrek1975
              Drive
              • 2015
              • 40
              • Seat
              • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Dzieciak zaniósł zakupy do auta,kluczyki rzucił na klapę bagażnika,i zamkną klapę.
              Auto zaryglowało się,a z braku drugiego kluczyka trzeba było wzywać pomoc,
              pierwszy gość próbował wytrychem i nic,potem podważył drzwi chcąc pociągnąć za klamkę ale nie przyniosło to oczekiwanego skutku,
              drugi gość tez próbował wytrychem i nic dopiero odgięcie tylnej szyby,i wciśnięcie przycisku na kluczyku otworzyło auto
              w portfelu 150 zł mniej

Taniej jest wybić szybę w drzwiach
              goście nie dali rady "jakieś zabezpieczenia sprzęgiełka i inne dziwy w drzwiach mówili

Komentarz

• Math3o
                Classic
                • 2013
                • 5

Problem wczoraj rozwiązałem z pomocą ojca Podgieliśmy troche drzwi pasażera od góry, po czym wsadziliśmy delikatnie klin drewniany i bardzo twardym drutem do środka przez uszczelkę celowaliśmy w przycisk od odryglowania przy lewarku skrzyni biegów ogólnie 15 minut roboty i minimalnie zarysowany lakier od tarcia drutem, ale ważne że samochód otwarty i kasa jest dziękuje wszystkim za wypowiedzi, pozdrawiam
                PS. W następnym tygodniu w wolnej chwili jadę dorobić kluczyk :lol:

Komentarz

Pracuję...